DagjeGPS.nl

Beleef samen Het Gezelligste Dagje Uit!

Welkom bij DagjeGPS.nl

Het team van DagjeGPS.nl bedenkt, ontwikkelt en organiseert voor alle gezelschappen de leukste, gezelligste en origineelste dagjes uit met gps-activiteiten en nieuwe media.


Aan de oostelijke rand van Het Groene Woud en midden in de ‘parel’ van de Brabantse Meierij (Meierijstad) is het team van DagjeGPS.nl ook jullie gezelschap graag van dienst bij de organisatie van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ met spel, plezier, educatie, actie, teambuilding, (ont)spanning en avontuur!

Onze spelbeleving of activiteit is niet zomaar een wandeling of fietstocht met GPS dat vaak gepresenteerd wordt naast de menukaart van een horecapunt. Het innovatieve team van DagjeGPS.nl bedenkt, ontwikkelt en organiseert unieke en actieve groepsactiviteiten met GPS en mobiele media.

Dit zijn cultuurhistorische GPS wandelingen, sportieve en actieve GPS wandeltochten, GPS droppings, GPS events, GPS fietstochten en fotozoektochten. Voor verschillende vrijetijdslocaties en attractiepunten ontwikkelde ons team een eigen GPS-arrangementen, zoals het Dagje GPS ‘Vincent van Gogh’ voor Vincentre in Nuenen (in 2015) en het Dagje GPS ‘Castle Battle’ voor Kasteel Heeswijk.

Het team van DagjeGPS.nl voelt zich niet gebonden aan een recreatiepunt of horecagelegenheid en wil zich beslist niet als een horecabedrijf profileren. De activiteit van het deelnemende gezelschap staat centraal. De beleving van ‘Het Gezelligste Dagje Uit!’ wordt door de organisatie van DagjeGPS.nl in samenwerking met onze partners compleet verzorgd (met eventueel veel culinaire mogelijkheden voor, tijdens of na de activiteit). Dat kan allemaal voor de scherpste prijs! En iedereen mag én kan bij ons natuurlijk gewoon meedoen!!!

Een greep uit ons aanbod

Dagje GPS ‘Kids Adventure’

Dagje TV maken

Family Battle

Wie is de Spion?

Avontuurlijke tocht

Het Mysterieus Maffiaspel

Denken Durven Doen Dropping

Fotozoektochten

(Binnenkort verschijnen hier de beschrijvingen van alle activiteiten.)

Voor iedereen blijft DagjeGPS.nl de ‘No. 1’ van onze regio!

LET OP! Het is momenteel tijdelijk niet mogelijk om uw ‘Gezelligste Dagje Uit’ te reserveren.

Heel graag tot ziens bij jullie eigen dagje uit, georganiseerd door het team van DagjeGPS.nl!

Meer informatie nodig? Mail gerust naar info@dagjegps.nl